Everyday favorites

Fashion, Interior

Tre vardagsfavoriter just nu! Den rymliga cross body väskan Pochette metis från Louis vuitton, mina solglasögon från Céline i modellen New Audrey och pricken över i, röda naglar signerade den självklara favoriten, Chanel. Röda naglar är verkligen höst för mig och jag kan inte få för många olika nyanser. Det är dessutom så snyggt ihop med mustiga färger som beige och mullvad, två färger jag älskar att bära på hösten och föredrar framför svart.

Välkommen lillördag! Den här veckan har min sömn legat på minuskontot, Lily har ändrat sina rutiner lite och då tar det lite tid att lära sig de nya. Jag misstänker även att vaccinet gjort henne lite otrygg och bidragit till att hon sover oroligare. Inatt sov vi iallafall betydligt bättre och jag tror snart att vi är tillbaka på banan igen. Vi har från början varit väldigt bortskämda med att hon sover bra, men samtidigt går ju en liten bebis ständigt igenom utvecklingsfaser och ändrar sina rutiner. Men allt går över och det är bara att anpassa sig, och morgonens första leende gör det alltid värt det. Här väntar en lunch på Brasserie Makalös med min fina vän Malin idag, det var alldeles för länge sen vi sågs så det ska bli härligt att få prata ordentligt. Och ikväll håller vi tummarna för något spännande, lovar att berätta mer när allt är klart! Ha en härlig lillördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s