For the best mom

Beauty

Idag firar vi världens bästa mamma och mormor som fyller 55 år i veckan, med en middag hela familjen hemma hos mina föräldrar. Mamma fick en väldigt fin påse från Chanel av oss syskon med nagellack och handkräm. Om ni har vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska besöka Chanels Beauty-butik i Stockholm. Fantastiskt sortiment och hjälpsam personal, och fantastiskt fin paketering. Bara den här fina påsen med box med sidenband gör butiken värd ett besök. Perfekt att köpa en present till någon speciell eller dig själv.

Hej fina ni! Här njuter vi av brittsommaren och helgen in i det sista och ska som sagt fira min mamma ikväll och ska snart grilla här hemma. Så roligt att träffa hela familjen och det känns ännu viktigare att ses oftare nu när vi har Lily. På dagen har vi varit förbi vårt hus och även tagit en liten promenad i det helt fantastiska vädret. Vilken brittsommar vi fått! Jag ska berätta allt om vårt hus och våra planer i veckan, men nu väntar kvalitetstid med familjen. Ha en skön söndagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s