Sweater weather

Fashion

Vädret just nu är verkligen fantastiskt och jag känner mig så lyckligt lottad som fått njuta av den här långa och vackra sommaren som föräldraledig! Jag hade packat undan både öppna skor och tunna jackor men tog fram mina Chanel ballerinas igen den här veckan. Det är så fint att bära ballerinas med en grov stickad tröja tycker jag och den här från Filippa k är verkligen en ny favorit i garderoben, så varm och skön och perfekt både nu utan jacka eller under en när det börjar bli kallare.

Hej fina ni! Här har det varit en ganska mulen dag så jag och Lily passade på att göra lite ärenden, jag behövde lite ny skönhet och så har vi köpt födelsedagspresent till Lilys kusin som vi ska fira i helgen. Jag njuter av att ha några dagar i veckan helt oplanerade med Lily och nu ska jag sjunka ner i soffan med en kopp te och kolasnitt framför Pinterest medans hon sover. Jag är helt uppslukad av renoveringsplaner just nu och det är framförallt köket jag funderar mycket på. Jag älskar vårt kök idag i grått och marmor och tror att det skulle vara väldigt fint i vårt hus, men samtidigt vore det kanske roligt att förnya sig. Roliga funderingar och beslut med andra ord! Hoppas ni har en skön lillördag! Stor kram!

Tröja; Filippa k (här), Jeans; 2nd day (här), Skor; Chanel, Väska; Louis vuitton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s