Sundays like this

Food, Stockholm

Jag har haft en så mysig helg och dag med min älskade lilla familj. Igår firade vi Lilys kusin Malte som fyllde år och idag var vi och åt söndagslunch på Ulriksdals värdshus. Så otroligt mysig och fin restaurang, barnvagnsvänligt, jättebra service och fantastiskt god mat. Lily somnade i vagnen nästan direkt när vi kom ur bilen och sov flera timmar mitt på dagen. Hon brukar alltid sova bra efter lunch men sov nog lite extra bra idag efter en spännande dag igår.

Jag och Erik kunde med andra ord njuta av lite egentid och skålade i champagne och åt varsin riktigt god råbiff på lamm och sedan veckans fångst. Jag åt även efterrätt så är minst sagt proppmätt nu. Vi passade på att ta en lunchdate ihop nu innan vi sätter igång med renovering och medans Lily fortfarande sover så mycket på dagen. Det blev såklart mycket prat om vårt hus och framförallt köksfunderingar. Vi vill oftast detsamma och nu tror jag att vi vet precis hur vi vill ha det! Nu har Lily vaknat här och vi ska passa på att umgås lite och väcka Erik om en liten stund, som tog en liten lur han med nu på eftermiddagen när vi kom hem. Tack livet för den här helgen och hoppas att ni också har en mysig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s