Gravidmode

Fashion, Pregnancy

Jag älskade verkligen att vara gravid och att klä mig som gravid, och även om det var en liten utmaning ibland tyckte jag mest att det var roligt. Jag köpte inga kläder avsedda för gravida, utan jag fortsatte att tänka långsiktigt när det kommer till min garderob och satsade på modeller som fungerar både med och utan mage. Jag älskar ju just oversize plagg och därför var det även många plagg i min garderob som fungerade med mage. Den vita lite oversize skjortan eller blusen var ett av mina nyckelplagg i garderoben och en av favoriterna var en fantastisk omlottblus från Rodebjer. Jag tycker att du kommer långt med en välskräddad vit blus eller skjorta och jeans. Här och här hittar ni två fina modeller. Jag använde även mycket oversize koftor, den beiga jag har nedan är från Filippa k och en liknande hittar ni här.
Jag använde 2nd days jeans flitigt under graviditeten med en snodd i midjan mellan knappen och hällan. De är så sköna och stretchiga och här hittar ni en modell som precis fått flytta in i min garderob. När min mage blev större och det blev varmare använde jag istället mycket kjolar och shorts, och köpte då modeller jag antingen kunde ha över eller under magen med exempelvis resår eller knyt i midjan. Här hittar ni en väldigt fin modell som exempelvis går att ha under magen med en längre kofta eller skjorta. Jag använde även mycket klänningar och där gillar jag vida, korta modeller med lång ärm. Även långklänningar är väldigt fint och här och här hittar ni två fina och tidlösa modeller som kan bo länge i garderoben. Slutligen satsade jag mycket på accessoarer, då jag bodde mycket i min basgarderob under graviditeten. Jag bar ofta solglasögon, lät min handväska stå i fokus och då det kom till skor slutade jag tidigt med klackar och bodde i ballerinas, loafers eller tofflor som både är snygga och sköna. Det är verkligen fantastiskt vad kvinnokroppen kan åstadkomma och något speciellt med att vara gravid, och en del av mig längtar verkligen redan efter den där magen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s