Mini and me

Baby, Fashion

Igår fick vår Lily, en vecka senare än planerat, äntligen sina namn. Vår älskade Lily Ulla Wendel. Lily som kommer från min farfars sida och Ulla efter Eriks mormor. Det var en fantastisk höstdag och vi hade så trevligt med hela vår familj och åt smörgåstårta, vita chokladbiskvier (recept kommer i veckan!) och drack bubbel. Jag och Lily matchade i cremevitt och puderrosa och hade båda rosetter i puderrosa. Här hittar ni min klänning från Cathrine Hammel och Lilys klänning och rosetter från Livly hittar ni här och här. Jag tycker att det är så fint att matcha med min lilla tjej och nu funderar jag på vad vi ska ha på oss i jul.

Hej fina ni! Här är det en riktigt grå måndag med höst och regn i luften, men jag älskar luften såna här dagar och är just nu på väg till vårt hus med Lily i barnvagnen. Rivningen av mellanplanet har börjat och vi ska planera för golvvärme och badrum. Lovar er ett inlägg i veckan med förebilder och planer då ni är många som efterfrågat det! Vi bor ju just nu hos mina föräldrar vilket är helt perfekt, Erik renoverar och jag och Lily blir bortskämda av världens bästa mormor och morfar. Vad skulle vi göra utan er? Imorgon ska vi en tur till Vaxholm och annars väntar en ganska lugn vecka med mycket husfunderingar. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s