Winter Cover from Najell

Baby

I samarbete med Najell

I samarbete med Najell har Lily fått prova deras varma och sköna åkpåse Winter Cover, och som ni ser älskar hon den. Vi har sedan tidigare fått prova deras SleepCarrier, en kombinerad mjuklift och babynest. Nu när det blivit kallare har det varit perfekt att komplettera denna med deras åkpåse som du enkelt placerar inuti mjukliften. Med den här slipper vi ta av och på tjocka kläder, och kan bara enkelt bädda ned henne i denna och lika enkelt lyfta henne upp och ned i vagnen. Åkpåsen har dragkedjor längs sidorna vilket även gör det enkelt att öppna den om vi exempelvis kommer in utifrån, då brukar jag öppna åkpåsen och lägga på en tunn filt istället så att hon inte riskerar att bli för varm och hon vaknar inte heller av det om hon sover. När vi så småningom byter till sittdelen i vagnen kan vi även använda åkpåsen till denna, men då utan mjukliften.

Lily har från första början älskat sin vagn, både när hon är vaken och sover, vilket har hjälpt oss med bra sovrutiner dagtid. Alla ni som är småbarnsföräldrar vet hur viktigt det är att få bra sovrutiner, både på natten men även på dagen. När Lily sover på dagen kan jag ta en lunch med någon vän, ordna med något hemma eller vila, vilket är otroligt skönt. Jag brukar bädda ned henne i hennes mjuklift och åkpåse i vagnen och ta en promenad efter att hon ätit vid 11.30 tiden, och då brukar hon sedan sova fram till 15.30 tiden någon gång då hon vaknar och äter igen. Allra bäst har jag märkt att hon sover i vagnen utomhus och då är verkligen åkpåsen perfekt då den är så varm och skön. Andra gånger bär jag in henne i mjukliften och kan då enkelt öppna åkpåsen. Vi har både mjukliften och åkpåsen från Najell i Sandy Beige, jag älskar den färgen och tycker att den är lite extra fin mot vår nya gråmelerade sufflett. Ni hittar deras mjuklift SleepCarrier här och deras åkpåse Winter Cover här.

I samarbete med Najell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s