Favorite flower

Interior

Jag bjuder på en favorit i repris, vit och röd amaryllis på snitt ifrån förra året. Den här julen bor vi ju hos mina föräldrar, så nästa år kommer jag att frossa i julblommor och julpynt dubbelt upp i vårt hus. I huset går det framåt och blir så fint, och vi hoppas på att komma på plats strax efter jul. Håll utkik på instagtam stories och här, för nu ska snart badrummet kaklas och köket monteras, så spännande!

Godmorgon fina ni! Vi börjar den nya veckan med en liten sovmorgon och mys efter en lugn helg som avslutades med julmarknad och adventsfika. Lily fick sitt femmånadersvaccin i onsdags och precis som förra gången sov hon som en stock den första natten och sedan oroligt ett par nätter. Men nu är vi tillbaka på banan igen och redo för en ny vecka. Imorgon ska jag träffa min fina vän Debbie och hennes Noah och jag har även planer med min svägerska. Jag ska även fylla på i Lilys garderob lite inför jul och nyår, hon växer så det knakar. Och så ser jag fram emot att göra de sista ändringarna på vårt kök och köpa det i veckan! Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s