Faux fur perfection

Fashion

Jag har äntligen fått börja använda min fina fuskpäls ifrån By Malina jag köpte tidigare i höstas, och den är lika fin som den är varm. Jag bär sällan svart om det inte är såhär, svart fuskpäls, svarta jeans och boots. En favoritkombination år efter år och de här jeansen har jag haft i många år. Och så bryter jag av med ljus väska och stickad polotröja. Nu när det börjar bli riktigt kallt och snö ute har jag därför ett väldigt skönt och varmt underställ i merinoull under, perfekt när du inte vill klä på dig för mycket men ändå hålla dig varm på barnvagnspromenaden. Jag har det här och jag brukar även gå runt i det inomhus.

Hej fina ni! Jag och Lily hade en riktigt härlig start på veckan igår med sovmorgon och mys inomhus hela dagen. Och utanför fönstret låg ett tjockt vitt täcke som dessutom ser ut att ligga kvar till jul. Underbart! Här väntar en lunch på Ulriksdals slottsträdgård med min fina vän Debbie och hennes lilla Noah. Vi ska handla lite i deras fina handelsträdgård och äta lunch med våra små, så mysigt. Jag ska handla ett par julklappar i deras handelsträdgård, jag tycker att gröna julklappar och presenter är bland det finaste att få och ge bort. Jag ska ta bilen dit och äntligen har jag fått lite körvana också, även om jag haft körkort i tio år har jag alltid åkt kommunalt i stort sett, men nu har jag äntligen börjat få körvana och Lily tycker som tur är om att åka bil. Ha en fin tisdag ni med och stor kram!

Fuskpäls; By Malina (här), Jeans; Acne (här), Polotröja; Filippa k (här), Boots; Flattered (här), Väska; Louis vuitton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s