Lilys first Christmas

Baby

Lilys allra första julafton, i världens finaste julklänning som mormor sytt. Med volang i ärmslut och nedtill i Madickenmodell och samma rödrutiga tyg även jag hade som liten. Min mamma har utgått ifrån ett mönster storleksmässigt, men själv både designat och sytt den. Till detta har Lily den sötaste lilla body med krage, ljusgrå strumpbyxor och röd rosett från Livly. Dessa hittar ni här, här och här.

Hej fina ni! Här har vi ätit frukost och Lily har fått sina första julklappar, en kanin och pyjamas från Livly. Nu väntar lite fika och mer julklappar medans Lily förhoppningsvis sover några timmar innan vi åker till hennes gammelfarmor och farfar i eftermiddag för att träffa nästan hela familjen och släkten. Jag ville bara kika in här och önska er en riktigt god jul! Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s