Mitt 2018

Lifestyle

Mitt 2018 var det bästa året i mitt liv. Året jag var gravid, kände mig så lugn, harmonisk och lycklig. Och året som Lily kom till oss. Året började med en resa till Köpenhamn bara jag och Erik och fantastisk mat. En helg på Sturebadet och i mars firade vi min 30-årsdag på Portal. Vi hade Rutinultraljud och fick reda på att vi väntade en flicka. Våren kom och min mage växte och därmed även längtan alltmer. Vi fick en fantastisk försommar och jag njöt av att ha gått på semester innan beräknat födelsedatum. Vi spenderade en oförglömlig helg på Grand Hôtel, hade gravidfotografering och babyshower. Jag njöt av det fina vädret, långa promenader och jag och Erik njöt av den sista tiden bara vi två. Den 13e juli kom hon till oss, vår Lily. Mitt i värmeböljan. En kärlek större och starkare än vad jag någonsin kunde föreställa mig, som där och då förändrade livet för alltid.

Jag, Erik och Lily njöt av att vara lediga tillsammans resten av sommaren. Lily var en glad och nöjd bebis som sov mycket och vi passade på att äta många goda luncher och middagar ute med Lily i vagnen. När Erik började jobba hittade jag och Lily fort en vardag tillsammans, och det blev även en fantastisk sensommar. En sommar som aldrig ville ta slut. Och så kom hösten, och helt plötsligt hade vi både sålt vår lägenhet och på något otroligt vis blev även det där fina, gamla huset på den stora tomten vårt. Lilys utveckling gick i rasande fart, fortfarande en glad och nöjd tjej med mycket energi. I slutet av året flyttade vi hem till mina föräldrar i väntan på att huset ska bli klart, och här är vi nu. Väntar på att skåla in 2019, året vi flyttar till hus och får se Lily växa upp och bli ett år. 2018, du var det bästa året i mitt liv och nu är jag så redo för dig 2019!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s