New year, new home

Interior

Snart kan vi äntligen flytta in i vårt hus! Tills vi kommit på plats kommer bloggen att ta ett litet uppehåll och jag kommer även att uppdatera lite mindre på instagram, för att snart vara tillbaka med ny inspiration! Då har jag även lite nya planer för bloggen så hoppas att ni vill följa med. Men först ska vi som sagt flytta och nu närmar det sig äntligen och vi ser ljuset i tunneln. I veckan har vi börjat måla och imorgon levereras äntligen köket, och när det är klart kan vi börja flytta in. Nu har vi även bestämt att vi ska göra iordning ett sovrum på ovanvåningen till inflytt. Eftersom vi bestämt oss för att behålla planlösningen där och dessutom hittade ett jättefint gammal trägolv under parketten tänkte vi även att vi skulle göra iordning golv och väggar i ett av två sovrum där uppe.

Det är samma golv på ovanvåningen som det på nedervåningen vi inte kunde rädda, så vi blev så glada när vi kunde rädda det. Och nu känns det även väldigt bra att vi lyckades hitta ett likadant golv som originalgolvet till nedervåningen, nu kommer allt passa ihop fint. Jag ska försöka hålla er uppdaterade på instagram stories de kommande veckorna så ni får se kök och badrum komma på plats, och så hörs vi igen när vi kommit iordning! Ha det fint till dess, stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s