The perfect blouse

Fashion

Idag fick jag äntligen möjlighet att inviga min underbara blus från Filippa k för andra gången. Jag tycker att det är så fint med öppen rygg och gärna med en fin spetsbh som skymtar lite igenom tyget och bak i ryggen. Till detta har jag mina absoluta favoritjeans, lika snygga som sköna och som både åker på som här men även när jag målade här hemma härom veckan. Som sagt, favoritjeans! Dessa är ifrån 2nd day och ni hittar en liknande modell här i en ljusare tvätt, även de här hade gärna fått flytta in i min garderob. Blusen är som sagt ifrån Filippa k och häromdagen tipsade jag om några liknande. På fötterna har jag ett par riktigt sköna inneskor från Flattered.

Hej lördag! Här har energin återvänt ihop med våren. Den där första våren som jag älskar men som vi alla vet kommer försvinna inom kort för mer snö, men jag njuter medans det varar. Vi tog en lugn förmiddag hemma och nu har vi precis kommit hem ifrån en promenad och efter att ha varit och handlat. Ser fram emot att fortsätta dagen och kvällen så och Erik ska göra en hel kyckling, så himla gott. Vi njuter med andra ord av en lugn och kravlös dag idag för imorgon har vi bestämt oss för att ta tag i vår tomt, den är nämligen full av bråte och byggmaterial och ser inte alls rolig ut för tillfället. Men imorgon blir det ändring på det. Hoppas att ni också har en skön lördag! Kram!

Blus; Filippa k, Jeans; 2nd day, Inneskor; Flattered (här)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s