Mondays like this

Interior

Jag har precis fyllt på i två favoriter här hemma med innehållet i de här paketen. Vår fina Daggvas och Vänskapsknut ifrån Svenskt tenn. I det bruna kan ni nog gissa innehållet, och i det stora ifrån Giftsetter gömmer sig bland annat ljus ifrån Ester & Erik jag länge suktat efter. Kika in igen imorgon så ska jag visa er exakt vad det blev. Just det här tror jag ska bli min nya måndagsrutin, nämligen att fylla på Daggvasen här hemma och sätta lite guldkant på början av veckan.

Hej fina ni! Hoppas att just du sätter lite guldkant på din måndag också med kanske en ny bukett. Jag och Lily började faktiskt dagen idag med att baka min favorit hallongrottor. Frysen ekade helt tom nu när vi flyttade in och jag ville såklart fylla upp den lite nu inför att vi får besök när vi kommit på plats. Passande nog svängde min svärmor och Lilys farmor förbi en stund lagom till att jag skulle forma dem så jag slapp kombinationen bebis och kladdiga händer. Efter lunch tog jag och Lily en promenad och köpte blommor och nu sitter jag här på soffan med en kopp te och hallongrotta medans hon fortfarande sover två timmar senare. Såhär får gärna alla måndagar vara! Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s