New in

Interior

I det fina stora paketet ifrån Giftsetter igår dolde sig de här fina och långa ljusen ifrån Ester & Erik jag länge suktat efter. Så fina att jag inte kommer att vilja tända dem, så tur att vi går mot ljusare tider, haha. Dessa är i färgen grå och ni hittar de här. I paketet låg även en ”Franco-fill”, så gullig och passande för mig som älskar Frankrike. Jag vet inte vad jag ska ha i den ännu så tills vidare står den bara och är fin på vår köksö.

Godmorgon fina ni! Här har vi haft en lite tuff natt med flera uppvak och det slutade med att Lily fick sova i min säng och Erik på soffan. Vi misstänkte redan igår en tand i överkäken då mat inte var så populärt så så är det antagligen. Vår plan idag var att åka och köpa en hallmatta men jag tror att vi beställer den istället och tar en lugn och mysig dag hemma så att Lily också får ro att sova ordentligt mitt på dagen. Från det ena till det andra ska vi iallafall köpa en måttbeställd hallmatta till vår entré på nedervåningen. Vi har trägolv även där vi vill skydda och jag tänker mig en beige i naturmaterial. Ha en fin tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s