Shades of grey

Interior

Jag tröttnar aldrig riktigt på färgen grå, helst kalla toner och jag blandar gärna upp de med varmare ljusa och beigea toner. De här ljusen från Ester & Erik blev verkligen pricken över i här hemma i vårt nya vardagsrum. De flesta av våra möbler har faktiskt passat in perfekt här och det enda ni ser som är nytt är den fina mattan ifrån Ellos home som ni hittar här på kampanjpris. Jag tycker att Ellos home har ett så bra utbud på prisvärda och fina mattor, vilket är perfekt om du som vi vill ha en ljus matta men inte behöva vara alltför rädd om den. Det som saknas är några fina tavlor över soffan men det kommer att få ta lite tid, för där är vi inte riktigt säkra på vad vi vill ha ännu.

Hej tisdag! Jag och Lily blev som sagt hemma idag och mös och lekte lite extra på förmiddagen. Nu har hon sovit några timmar efter lunch och jag passade på att ta en lång och lugn lunch i soffan framför Playmakers. Älskar verkligen den serien och jag hade dessutom några avsnitt att titta ikapp! Jag ringde även och beställde den hallmatta jag egentligen tänkt åka och titta på idag. Det blev den här och vi har måttbeställt den så att den ska passa perfekt i vår hall. Det kommer att bli så bra! Nu ska jag skjutsa in en fiskgratäng i ugnen och vänta in Erik som snart kommer hem. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s