Perfect basics

Fashion

Jag dras verkligen mer och mer till baskläder och hakar allt mer sällan på trender, även om jag gillar klassiskt med en twist. Här ser ni några basfavoriter och det är så härligt att kunna börja ha t-shirts på sig inomhus nu när det börjar bli varmare ute. Den här är ifrån By Malene Birger, passformen är lite oversize och materialet helt fantastiskt och mjukt då det är en viskosblandning. Ni hittar den här. Jeansen är mina favoriter från 2nd day och väskan är min välanvända Pochette metis ifrån Louis vuitton.

Godmorgon torsdag! Igår hade vi en väldigt mysig dag med min vän Elin och hennes Valter som var här hela dagen. Vi började med bubbel och fika hemma hos oss och sedan tog vi en promenad längs kanalen nedanför oss och åt en lunch på växtförsäljningen här. Solen sken och det var verkligen vår i luften. Det är så gulligt att se Lily och Valter ihop och vi har verkligen två synkade och exemplariska bebisar som sov de timmar vi var på promenad och åt lunch. Vi hade däremot en lite krånglig läggning och tidig morgon idag, i kombination med en Lily som inte är matglad just nu, jag funderar på om det är tänder eller separationsångest. Idag tänkte jag fortsätta med lite flyttkartonger, göra fint inför helgen här hemma och förbereda inför den. Torsdagar är för mig alltid nedräkning till och smygstart av helgen, jag älskar verkligen fredagar och lika mycket nu när det är Erik som går på helg med oss. Ha en fin torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s