February

Baby, Fashion, Interior, Lifestyle

Det var några månader sedan jag gjorde en sammanfattning av månaden som gått, men februari är väl värd att sammanfattas och bättre sent än aldrig, så här kommer den. Februari kommer vi alltid att minnas som månaden då vi äntligen kunde flytta in i vårt älskade hus. Efter en tung slutspurt på renoveringen och flytt kommer jag aldrig glömma det där glaset champagne framför vår öppna brasa. Precis efter flytten gick luften verkligen ur oss, men så fort vi började landa här i huset känns det däremot som att vi fått så mycket ny och positiv energi. Vi känner oss så hemma här och älskar verkligen vårt lilla hus och tomt, som vi har så mycket planer för.

Utöver flytt så hann vi umgås med våra familjer en del, fira Eriks mamma som fyllde 65 och Lily började sova hela nätterna. Jag hade dessutom barnvakt en dag och fick egentid hos frisören. Lily har helt plötsligt börjat bli en liten person och är inte någon bebis längre. Det blev många buketter i Daggvasen och jag har många små projekt här hemma om dagarna. Så plötsligt var vi redan en vecka inne i mars och de två månader jag tycker är som tyngst på året ligger bakom oss. Mars är däremot en av mina favoritmånader, en vårmånad då hela våren och sommaren ligger framför oss. Mars och vår, jag är så redo för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s