Les beige

Fashion

Jag gillar beige mer och mer för varje säsong som går, både då det kommer till inredning och mode. Jag tycker att den är särskilt fin på textilier och kläder, och väldigt fin att matcha ihop med vitt då det kommer till just kläder. Även om beige just nu är en stor färg rent trendmässigt är det en basfärg för mig så i vårt hem och min garderob kommer den alltid att finnas kvar. Idag hade jag min kappa som blivit en garderobsfavorit både tidig höst och vår, ihop med ljust beige tröja och vita jeans. Och så den lilla detaljen som gör den stora skillnaden, min Pochette metis med silkes scarfette ifrån Hermine Hold.

Hej fina ni! Jag och Erik är på väg hem ifrån en underbar lunch på Sturehof i ett soligt Stockholm. Vi har haft barnvakt idag och passade på att gå på en date, och det var verkligen välbehövligt med lite egentid bara vi två. Under de senaste åtta månaderna har vi blivit föräldrar, sålt vår lägenhet, köpt hus, renoverat hus och flyttat. Vilken resa det har varit och nu känner jag att vi håller på att landa efter allt det. Vi åt ostron, drack champagne och så min favorit råbiff. Jag ska visa er lite mer ifrån lunchen senare idag men nu ska vi åka och hämta vår älskade Lily hos sin mormor och morfar. Hoppas att ni också har en fin helg!

Kappa; 2nd day, Tröja; Filippa k, Jeans; 2nd day, Väska; Louis vuitton, Scarfette; Hermine Hold (här), Solglasögon; Celine, Skor; Chanel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s