Sturehof

Food, Stockholm

Idag var jag och Erik som sagt på en underbar lunch på Sturehof. Vi har haft barnvakt idag och passade på att gå på en date, och det var verkligen välbehövligt med lite egentid bara vi två. Under de senaste åtta månaderna har vi som sagt blivit föräldrar, sålt vår lägenhet, köpt hus, renoverat hus och flyttat. Vilken resa det har varit och nu känner jag att vi håller på att landa efter allt det. Även om det såklart varit bitvis tungt med just renovering och flytt så har det också fört oss närmre varandra. Vi är så otroligt sammansvetsade och jag vet att vi klarar allt tillsammans. Vi firade allt det och åt ostron och drack champagne. Och skålade för det bästa som har hänt oss, Lily. Och så åt vi min favorit råbiff, vilket innebär att jag åt det jag saknade i matväg som gravid. Sturehof är en av mina favoritrestauranger i Stockholm, de serverar verkligen klassiker på bästa sätt och deras ostron och råbiff är så goda.

Hej fina ni! Nu sjunker vi ner i soffan efter en härlig helg som började med pizza och fredagsmys, fortsatte med en lugn lördag för min del och hämtmat ifrån Broms, och så söndagslunch i ett soligt Stockholm idag. Den här veckan har verkligen varit grå fram tills idag och jag har passat på att ta tag i en del projekt här hemma, men nu ser jag fram emot en ny och förhoppningsvis solig vecka med lite planer istället. Vi ska göra ett nytt försök att träffa min vän Elin i Vaxholm och så har vi åttamånaderskontroll på BVC. Lily blir med andra ord hela åtta månader kommande vecka och det känns som att den där ettårsdagen närmar sig med stormsteg. Ha en skön söndagkväll! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s