Favorites

Fashion

Tre favoriter i min garderob för tillfället, i vitt och beige. Scarfette ifrån Hermine Hold som ni säkert inte missat och som redan är en välanvänd favorit, ni hittar den här. Tröja ifrån Filippa k som är perfekt oversize och som jag köpte och även använde som gravid förra våren. Här hittar ni en liknande. Och så ett måste i min garderob om våren, ett par vita jeans. De här är inne på sin tredje säsong och är ifrån min numera favorit då det kommer till jeans, nämligen 2nd day. Här hittar ni ett par andra fina vita jeans jag gärna haft i min garderob. Wakakuu är för övrigt min favorit då det kommer till att handla online och få inspiration då det kommer till styling, jag älskar verkligen deras utbud.

Godmorgon! Här väntar en tur till Vaxholm den här soliga tisdagen. Jag älskar verkligen Vaxholm och är så glad att min vän Elin numera bor där så jag får en anledning att åka dit. Tyvärr visar termometern på nollgradigt så det gäller att klä på sig men det är iallafall ljust och soligt och det njuter jag verkligen av. Jag ska som sagt till min vän Elin och hennes Valter. Vi tänkte mötas upp inne i Vaxholm för en promenad och lunch, och förhoppningsvis sover Lily och Valter lika bra som vanligt. Elin är en av mina äldsta vänner och vi lärde känna varandra i gymnasiet, så det är väldigt roligt att vi fått barn så nära inpå varandra. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s