French tulips

Flowers, Interior

Alltid en favorit om våren och som faktiskt inte stått i vår Daggvas den här våren, så när jag såg dessa igår blev det såklart en liten bukett. Så fina i sin enkelhet tycker jag och så älskar jag den aprikosa färgen. Jag binder mina, ger nya snitt och kallt vatten så brukar de stå fina i minst en vecka och utan att sloka vilket är så snopet när de gör. Ser ni förresten vår gräsmatta skymta ut genom fönstret? Jag älskar verkligen att titta ut på den och att ha en tomt. Nu är dessutom vår framsida krattad och jag har även planterat en grupp färgglada panseer. Vi har betydligt större planer än så men det är iallafall ett steg i rätt riktning.

Hej fina ni! Vilket aprilväder det är idag, det snöade när vi vaknade och sen har det både hunnit hagla, regna och nu är det strålande sol och fågelkvitter. Lily har somnat i sin vagn och jag har för en gångs skull lagt mig under en filt i soffan med en kopp te och ska kurera bort det allra sista av min förkylning, som nog också kan vara blandad med pollenallergi. Det slapp jag förra våren som gravid, men inte i år verkar det som. Lite räkningar har jag också hunnit med, det måste vara det tråkigaste som finns men jag älskar känslan när det är gjort. Är ni likadana? Ha en skön tisdag! Kram

6 reaktioner på ”French tulips

    1. Visst är de! Det är lite olika, ofta hos Blomsterpassagen eller vår lokala blombutik som heter Berga blommor. 😊 Kram!

      Gilla

    1. Åh ska bli bättre på att nämna det oftare! Just nu tittar vi på Das boot som finns på SVT play, väldigt sevärd om andra världskriget! Kram! ♥️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s