Spring in the air

Interior

Vår i luften, sommartid och videung i Daggvasen. Nu är det definitivt vår i luften! En bättre start på den här veckan gick inte att önska sig med andra ord. Det gick fort för Lily att ställa om sig till sommartid då hon alltid är enkel att lägga tidigare både på dagen och kvällen, och idag vaknade vi och var uppe vid sju-tiden som vanligt efter en liten ”sovmorgon” igår. Vi tog en lång promenad längs vattnet och till växtförsäljningen här i närheten och njöt av det fina vädret. Och vi ska fortsätta njuta av det fina vädret i veckan också då jag har planer med lite vänner både tisdag och onsdag.

Hej fina ni! Nu är vi hemma efter en lång promenad och efter att ha fotat här hemma inför ett kommande samarbete sitter jag nu ute i vår trädgård med solen i ansiktet en stund. Det är så härligt ute i vår trädgård och att se allt som börjar växa i rabatterna, vi har redan fullt av krokus och snödroppar på tomten och jag tycker mig även se att det är påskliljor på gång. Jag fortsatte att kratta här i lördags och nu är det äntligen bara ena sidan av vår baksida kvar. Den får däremot vänta några dagar för imorgon och på onsdag har jag och Lily som sagt lite andra planer. Imorgon ska vi äntligen träffa Emma och hennes lilla Frans, och på onsdag luncha med min barndomsvän Malin. Det var ett tag sen jag och Lily var i stan så jag ser verkligen fram emot det. Ha en bra start på veckan ni med! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s