Lunch i Rosendals trädgård

Food, Stockholm

Idag var jag och Lily med fina Emma och hennes söta lilla Frans i Rosendals trädgård på Djurgården. Det var så mysigt att träffas och få träffa hennes söta lilla Frans och dessutom en perfekt dag för en premiär i Rosendals trädgård. Solen sken och det fick även bli en premiär för min trenchcoat. Jag älskar verkligen Rosendals trädgård, både omgivningen och allt gott som finns i deras mysiga restaurang. Det är så härligt att se allt som börjar knoppa sig och växa nu. Lily sov på vägen dit men det var sen alltför spännande för att sova vidare, så hon var med under lunchen i hennes sittvagn och det blev så tydligt hur stor hon börjar bli i jämförelse mot lilla Frans som var en exemplarisk bebis och sov sig igenom hela vår lunch. Vi åt varsin väldigt god sötpotatissallad och sen blev det såklart lite gott fikabröd.

Hej fina ni! Nu har jag sjunkit ner här hemma i soffan medans Erik förbereder sallad och grillar kyckling, ceasarsallad står på menyn, så gott! Jag har känt mig trött den här veckan med lite sömn på minuskontot, efter en förkylning som äntligen gett med sig och så lite pollenallergi. Men idag fick jag så mycket energi av den här härliga dagen! Nu håller jag tummarna för en bra natt för oss då nattsömnen varit lite orolig ett par nätter för Lily. Ikväll blir det utan tvekan soffan och någon serie, och en tidig kväll för oss alla tre. Ha en skön tisdagkväll! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s