Linen love

Fashion

Linne är ett av mina favoritmaterial både då det kommer till mode och inredning. Så svalt och slitstarkt och med fin struktur. Jag har länge hållit ögonen öppna efter en klassisk vit linneskjorta, gärna lite oversize. Tänker att det är så fint med ett par vita jeans eller shorts och bruna ben till sommaren. Så hittade jag den här från Twist & tango och tycker den var ännu mer perfekt med djup ringning och utan knappar. Materialet är så härligt! Jag såg nyligen även den här kavajen och de här byxorna som mer än gärna fått flytta in i min garderob! Och på väg hem till oss just nu är den här fina sängkappan och de här sängkläderna, också de i linne.

Godmorgon fina ni! Idag ska vi möta upp min syster för en brunch och vända på stan. Vi tänkte bruncha på Broms Karlaplan medan Lily är vaken och sen som sagt en vända på stan och förhoppningsvis vill Lily ändå sova en stund trots ljud runtom. Hon är minst sagt ljudkänslig just nu vår i övrigt lilla sjusovare. På min lista har jag lite nya kläder till Lily och jag tänkte gå förbi Newbie som är favoriten just nu. Och så det perfekta påskriset och lite ny läsning i form av böcker och tidningar. Framförallt ser jag fram emot att umgås med min syster som verkligen är min bästa vän och som jag träffat alldeles för lite på sista tiden då vi bor på olika sidor av stan. Kanske den enda nackdelen med att vi har flyttat när jag tänker efter. Ha en fin tisdag ni med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s