Little Saturday

Interior

Redan lillördag och idag myser vi här hemma efter en heldag på stan igår. Det är lika kallt väder idag som igår och det är verkligen typiskt aprilväder. Men igår trotsade jag, min syster och Lily det ändå för en heldag på stan. Det blev en god lunch på Broms Karlaplan, en vända på Fältöversten, fika på Fabrique för att värma oss och så en vända på Bioblioteksstan för att avsluta det hela. Jag fick med mig allt det jag tänkt mig, bland annat det perfekta påskriset. Nu ska det bara kläs och kompletteras med lite andra vårblommor här hemma till nästa vecka.

Hej lillördag! Jag sitter på soffan och bleker faktiskt mina tänder medan Lily sover. Jag har faktiskt verkligen längtat efter det efter ett uppehåll under graviditet och amning. Titta in igen imorgon så ska jag visa er vad jag använder för något och vad jag tycker såhär långt. Annars myser vi här hemma idag och när Erik kommer hem ska vi tända den där öppna brasan ni ser när Lily somnat och fortsätta titta på Störst av allt. Tittar ni också? Så spännande! Ville annars bara titta in och önska er en fin lillördag trots aprilvädret! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s