Happy Smile

Beauty

Igår berättade jag ju att jag just då påbörjat att bleka mina tänder och jag har som sagt faktiskt verkligen längtat efter det efter ett uppehåll under graviditet och amning. Jag gör inte så mycket skönhetsbehandlingar generellt men just tandblekning har jag svårt att klara mig utan. Innan jag blev gravid har jag under flera år blekt de ungefär en gång om året eller i halvåret med hjälp av skena och gel från Folktandvården som man sover med. Det har fungerat väldigt bra men den här gången ville jag inte bleka på natten vilket man som sagt gör med deras och jag har istället därför provat Happy Smile.

Den här räcker det att ha i munnen i 30 minuter åt gången under sex dagar och jag såg resultat redan igår efter första behandling. Jag började på steg två på färgkartan och hade därför ganska vita tänder redan från början, men jag upplever att det är en stor skillnad på steg två och ett och personligen tycker jag om att ha vita tänder. Det ska bli spännande att se färdigt resultat och om jag ens behöver behandla i sex dagar men jag ska uppdatera er med slutresultatet. Ni hittar deras kit här om ni vill prova. Viktigt är att ni såklart följer instruktionerna noggrant och har friska tänder i övrigt, själv har jag tandvårdsförsäkring hos Folktandvården och har även varit hos en tandhygienist som godkänt att jag bleker mina tänder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s