Spring whites

Fashion

Äntligen är våren tillbaka och det firade vi med en tur till Djurgården idag hela familjen. Jag hade på mig min nya vita linneskjorta från Twist & tango och jag känner på mig att den kommer att bli välanvänd framöver. Den har en så fin passform och i och med att den är i linne som är ett material med mycket struktur så gör det inte så mycket om den blir lite skrynklig. Ni hittar den här. Jag bar den ihop med vita jeans och beige kappa. Jag får inte nog av att klä mig i ljusa färger nu när det också blir ljusare ute, men då det inte var så mycket mer än några plusgrader var jag ändå glad för min varma ullkappa och en i just beige har utan tvekan varit en bra investering i garderoben.

Hej fredag! Vi tog som sagt en tur till Djurgården idag hela familjen och promenerade runt i solen och tog en lunch på Rosendals trädgård. De har så mycket fint där och jag får så mycket idéer till vår trädgård. Nu ska vi förbi AGs köttbutik där min svåger jobbar. Vi ska handla något gott att grilla och sen fylla på kylen inför helgen. Vår helg blir med andra ord en favorit i repris på den förra med jobb här hemma i badrum och trädgård, kombinerat med att umgås med familjen och äta gott. Ha en riktigt härlig helg nu!

Skjorta; Twist & tango, Jeans och kappa; 2nd day, Skor och väska; Chanel, Solglasögon; Celine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s