Easter bubbles

Food, Lifestyle

Jag älskar mousserande och champagne och tar gärna alla tillfällen att fira och dricka det. Det finns lika många goda alkoholfria, som prisvärda mousserande och champagne. Som gravid drack jag ofta Ribaudes päronmust, igår drack jag Richard Julins alkoholfria mousserande och Eriks påskpresent från mig blev en champagne från Systembolagets tillfälliga sortiment. Här har jag dekorerat vårt mousserande med penséer, något många av oss har på balkongen eller i trädgården och som är en ätbar blomma och väldigt fin att dekorera både det mousserande eller efterrätten med.

Hej långfredag! Vi började dagen med sovmorgon efter en väldigt lyckad kväll och god middag igår då vi var hos Eriks morbror och åt påsklamm. Det är så skönt att det går så bra att lägga Lily borta och det var så mysigt att bära in henne inatt från bilen i sitt täcke, minns själv det från när jag var liten. Vi är nog inte de enda som spenderat sin soliga långfredag i trädgården och nu väntar mousserande och grillat. Eriks mamma kom hem med vit sparris från Tyskland så det ska vi äta ihop med röding. Hoppas att ni också har en härlig påskledighet såhär långt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s