Details details all about the details

Interior, Style

Min scarfette från Hermine Hold har suttit på min väska i stort sett varje dag sen jag fick den. Det är verkligen de små detaljerna som gör den stora skillnaden! Jag blev så inspirerad av fina Kelly, @missbiddle på instagram, att göra en rosett så det fick det bli Valborg i ära. Det finns många fina sätt att styla handväskan med en silkesscarf, att knyta den slarvigt och låta hänga lång, knyta en rosett eller vira runt handtaget. Det tredje har jag inte lyckats med ännu men det ska jag försöka lära mig.

Godmorgon fina ni! Så härlig med ännu en helg, och dessutom mitt i veckan! Vi ska starta igång dagen ganska omgående för att förbereda inför kvällen. Det ska handlas mat och vin, och göras fint och dukas här hemma. Vi ska ha ett par vänner över på middag och tänkte ha italienskt tema på mat och vin då vi besökte Toscana ihop för flera år sen innan vi fick barn. Nu är det helt plötsligt en treåring, vår guddotter, och två små med. Efter middagen tänkte vi gå till parken Ekbacken precis nedanför oss och titta på majbrasan. Vi kan bara hoppas att alla barn sover gott efter det och då blir det efterrätt. Önskar er alla en fin Valborg!

Väska; Louis vuitton, Scarfette; Hermine Hold (här)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s