My favorite kind of box

Style

I samarbete med Hermine Hold

Jag älskar de här gröna boxarna lika mycket som innehållet! Nyligen fick jag hem ännu en efterlängtad box i stolt fortsatt samarbete med Hermine Hold. Inuti gömde sig en av deras fina hårklämmor i den här fina beigea nyansen. Det har väl inte undgått någon att beige är en av vårens stora färger och det är en färg som jag personligen tycker om och trivs i. Hårklämmorna är handgjorda och det märks, de sitter väldigt bra och är välgjorda in i minsta detalj. Jag tycker exempelvis att det är så fint med det lilla H i guld på hårklämman.

Jag har ofta mitt hår i klämma och särskilt på sommaren, och det här är ett sätt att enkelt sätta upp håret men samtidigt med stil. Jag brukar föna mitt hår med rundborste som vanligt innan jag virar ihop håret slarvigt i nacken och sätter dit klämman, och några hårtestar får gärna hänga fritt. Här hittar ni den fina hårklämman i beige. I stolt samarbete med Hermine Hold får ni nu 15% rabatt på ett köp när ni anger koden ELINWENDELS15!

I samarbete med Hermine Hold

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s