10 months

Baby

Idag blir vår Lily 10 månader. Vi har älskat dig från första stund och kärleken växer varenda dag. Du är full av energi och nyfiken, snäll och kärleksfull. Rolig och busig. Att få lära känna dig och upptäcka världen med dig är utan tvekan meningen med våra liv. Att Lily skulle ta sina första steg tidigt har vi alltid förstått, och för bara någon vecka sen kom de första stadiga stegen som på ytterligare några dagar blev fler. Nu har vi någon som övar och går allt fler steg åt gången. Att hålla i handen eller gåvagn behövs inte utan Lily vill allra helst öva själv, och även om hon slår sig lite ibland är hon mestadels försiktig. Förutom att gå som just nu är det roligaste som finns älskar Lily sin sångbok, då nynnar hon och rör sitt huvud i takt. Och det finns ingenting bättre än när hon lägger sina armar runt min hals och vill kramas.

Lily har från början varit vår lilla Skalman och hon håller i sina rutiner och det enda som ändrats är att hon behöver mindre sömn på dagen. Lily vaknar runt halv åtta och äter gröt till frukost, frukt vid klockan 10 och lunch vid 11.30. Efter lunchen sover Lily och kan ibland sova så mycket som 3,5 timma. Allra bäst verkar två timmars sömn vara, då sover Lily bra på natten och vaknar inte för tidigt på morgonen, och är pigg under dagen. Sen blir det mellanmål vid 15 och middag vid 17. Efter middagen brukar Lily titta på Bolibompa i ungefär 30 minuter med en utav oss som sen ger henne gröt och nattar henne vid 19. Under vår renovering och flytt var det jag som nattade, men nu började vi natta tillsammans förra veckan. Det tog lite längre tid innan Lily vande sig men nu somnar Lily lika fort med Erik, och då vi gav det tid och gjorde det tillsammans gick det väldigt bra.

Lilys utveckling sen vi flyttade hit för tre månader sen har verkligen varit otrolig. Till att sitta själv, ta sig fram, ta sina första steg, säga sina första ord. Att få upptäcka världen med henne är som sagt utan tvekan meningen med våra liv och vi njuter av den här tiden som vi har framför oss. Det finns ingenting som är finare än att se på Lily när hon sover så fridfullt, så jag kunde inte att motstå att ta ännu en bild på henne sovandes på vår säng idag. Jag tycker om att klä Lily i nyanser av vitt och här har hon blus från Cos från sin bästa moster, byxor och strumpor från Newbie och rosett från Livly. Lilys alldeles egna Bamse är från Maileg och även den en present från moster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s