Chanel Blanc white

Beauty

Min favorit på naglarna på både fingrar och tår just nu, Chanel Blanc white. En perfekt ljust beige och hudnära nyans. Jag målar två lager och det blir ändå lite genomskinligt, vilket jag tycker är allra finast. Jag älskar Chanel Beauty, alltifrån förpackningar till innehåll. Ni hittar det här.

Godmorgon söndag! Här har vi vaknat till en regnig söndag morgon, väldigt mysigt. Vi låg och drog oss länge och jag läste en bok för Lily och nu har hela familjen ätit frukost. Igår spenderade vi dagen i trädgården, röjde och körde vändor till tippen. Och avslutade med vaniljglass, blåbär och jordgubbar. Idag blir det en sista vända till tippen för den här gången och sen åker vi till andra sidan stan för att fira min fina syster som fyllt 29 i veckan. Hoppas att ni också får en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s