Wedding day

Wedding

Idag firar vi treårig bröllopsdag, tänk vad mycket vi upplevt de här tre åren som gifta och våra elva år tillsammans. Under våra tre år som gifta har vi upplevt en graviditet, blivit föräldrar och flyttat till och renoverat ett hus. Och tänk att på den här dagen för tre år sen vaknade vi i vår lägenhet och tog en taxi till Näsby slott där vi mötte upp våra brudföljen för att göra oss iordning. Sen följde ett av de bästa dygnen i våra liv, med en vigsel jag knappt minns då jag var så nervös, en magisk middag med vackra tal, en fest jag aldrig ville skulle ta slut och så brunch dagen efter. Jag är så lycklig och tacksam att jag fått dela allt det här med just min man som i mina ögon är den mest omtänksamma, generösa och kärleksfulla mannen och pappan till mig och Lily. Här kan ni läsa om vårt bröllop i tre delar och där hittar ni även min bröllopsguide i två delar.

Hej fina ni! Äntligen får vi vår sömn här hemma igen, Lily somnade strax efter sju igår, jag och Erik någon timme senare och så gick vi upp vid sju idag alla tre utan ett enda uppvak inatt. Så skönt! Jag och Lily började dagen med bananpannkakor och mys och vi ska snart åka till Täby Centrum och handla skaldjur och jag ska även fortsätta fylla på Lilys sommargarderob med svala och sköna plagg. Till kvällen ska jag och Erik äta skaldjur tänkte vi och så hoppas vi att nätterna fortsätter lika bra nu framöver. Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s