Weekend countdown

Style

Jag älskar att resa och för mig är packningen en del av nöjet, att planera, vika och organisera. Den här gången åker vi bara iväg över dagen men jag kommer ändå att packa min Keepall med det vi behöver under dagen och så ser jag fram emot när vi kan övernatta också lite längre fram. Till dess står Organistas fina packing cubes i beige på min önskelista och jag tänker även att dessa är perfekta för att organisera i garderoben. Här hittar ni de. Min weekend väska är en Louis vuitton Keepall med axelrem och i storleken 55 cm. Jag har haft mycket användning för den här, och den är perfekt för kortare weekends eller staycations eller som handbagage vid längre resor. Ni hittar den här.

Hej fina ni! Vi hade en så mysig bröllopsdag igår och firade med att äta gott. Först Kalix löjrom och champagne och när Lily gått och lagt sig Chablis och skaldjur, det blev ostron, hummer, havskräftor och kungskrabba. På mina stories på instagram får ni se mer! Idag har jag tagit tag i att städa och tvätta här hemma vilket behövdes efter långhelgen. Jag ser fram emot att krypa ner i nytvättade sängkläder ikväll! Det var lika bra att passa på då vi ska en vända till stan imorgon och på fredag träffa en vän som är hemma i Stockholm. Vädret är inte heller det härligaste idag med regn i luften, men desto mer välbehövligt för trädgården. Det ser däremot ut att bli sol lagom till vårt besök på Hotell Havsbaden i helgen igen så det håller vi tummarna för! Ha en fin lillördag och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s