Beauty favorites

Fashion

I samarbete med Estelle & Thild

Då det kommer till både hudvård och smink är jag väldigt selektiv och noggrann, och därför är jag väldigt stolt över att kunna skriva det här inlägget i samarbete med Estelle & Thild. De garanterar nämligen att alla deras produkter är ekologiskt certifierade, använder sig av återvinnbara förpackningar och ingenting har testats på djur. Alla deras produkter är även fria från exempelvis mineraloljor, syntetiska färgämnen och mikroplaster. För mig är det viktigt att konsumera medvetet och hållbart och särskilt då det kommer till hudvård och smink, både för att jag är mån om min hud och egen hälsa, men också för att jag är mån om vår miljö. Förutom att Estelle & Thilds förpackningar är återvinnbara är de dessutom fina, och de här ljusbeigea produkterna kommer att få stå framme i vårt badrum.

Jag har fått prova Estelle & Thilds mjuka borstar som är gjorda av högkvalitativt veganskt hår och är handgjorda i trä. Dessa hittar ni här. Jag har även fått prova deras ekologiska mascara BioMineral Long Lash Mascara som separerar och förlänger, den hittar ni här. Även deras krämiga läppstift som är 100% naturliga. Jag valde nyanserna Cashmere och Springtime, dessa hittar ni här. Slutligen har jag även fått prova deras BioMineral Liquid Illuminator med en vegansk formula som ljusar upp och ger huden lyster. Jag personligen älskar lyster och inte minst under sommaren, så det här är verkligen en produkt för mig. Denna hittar ni här. Jag ser fram emot att visa er mer av produkterna i helgen!

I samarbete med Estelle & Thild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s