Flower crown part one

Flowers

Jag älskar som ni vet blommor och bär alltid en krans på Midsommar, det hör liksom till. Förra året gjorde jag min egen och det tänkte jag även fortsätta att göra, och nu även till Lily. En fin tradition. För att binda en krans behöver jag grön ståltråd, antingen en lite tjockare för själva basen i kransen och en tunnare för att binda fast blommorna med, eller en som här som fungerar för båda. Naturfärgad tråd att knyta ihop kransen baktill med. Och så en tång för ståltråden, en sekatör för blommorna och slutligen blommor.

Det är perfekt att använda det som återstår av en överblommad bukett som här, och i år tänkte jag mig en lite fylligare vit krans med bland annat pion och liljor. Förra året gjorde jag en tunnare variant med enbart brudslöja som dessutom håller sig fin länge, och jag har även bundit av ängsblommor ibland även om jag tyvärr upplever att de vissnar fort. Jag kommer att binda min på Midsommaraftons morgon och då kommer jag att visa er fortsättningen både här och på instagram stories, hoppas att ni vill följa med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s