Livingroom ideas

Interior

När vi flyttade till vårt hus var jag nära på att sälja både soffa och soffbord, men när vi flyttade in var jag glad att vi inte gjorde det. Alla möblerna passade så bra och vi hade fullt upp som det var. Jag tror dessutom verkligen på att bo in sig innan man börjar förändra allt för mycket. Men jag har ändå längtat efter en förändring och även om våra marmorbord är runda och enkla att flytta runt är de inte ultimata med Lily som nu går. Jag har länge tittat på IKEAs soffa Söderhamn i vit som jag tycker är så fin. Den skulle göra det möjligt för oss att sitta fler i soffan och verkligen utnyttja hela ytan vi har vår soffa på. Ni hittar den här.

Vår fina ullmatta kommer att passa perfekt i vårt stora kontor med stengolv i källaren när vi gör iordning där under höst och vinter, och jag vill gärna ha en stor ryamatta i vardagsrummet igen. Det är något som är så mysigt och ombonat med just ryamattor tycker jag! Jag har fastnat för den här ljusbeigea från Ellos home som jag tycker har så fina och prisvärda mattor. Slutligen är den stora frågan soffbord, och jag har landat i att vi helt enkelt inte kommer att ha ett just nu. Vi har vår köksö precis bredvid där vår stora Daggvas står ihop med ljus, och vi kan även använda den för att duka fram glas och tilltugg utan att Lily når det. Jag tänkte mig däremot en fin sittpuff, som det går att ställa en bricka på om man vill. Chhatwal & Jonsson är en favorit sen länge som vi har våra soffkuddar från och jag skulle gärna ge dem sällskap av den här sittpuffen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s