Can’t get enough

Style

I samarbete med Hermine Hold

Jag kan inte få nog av dessa fina gröna boxar och framförallt inte av deras ännu finare innehåll! Som ni sett sitter Hermine Holds scarfette Isabella i beige på min väska Pochette metis från Louis vuitton allt som oftast och jag använder även deras hårklämma i beige i stort sett varje dag.

Nu har även deras scarf Duo fått flytta in i en av deras färger för sommaren. Det stod mellan blått och gult och för mig blev det självklara valet blått. Det är så fint med just vitt och blått ihop tycker jag och den här blir fin på en stråväska eller i håret ihop med en vit bikini och tunika på stranden. Ni hittar den här.

I samarbete med Hermine Hold

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s