A Li(v)ly dress

Baby, Kids, Style

En Livly klänning som det stod Lily på! Det gör det visserligen på många av deras plagg. Sen hon föddes har jag älskat att klä henne först i deras vita och ljusrosa plagg med prickar och nu i deras fina klänningar. Jag köpte en ljusrosa klänning med rosett baktill till hennes födelsedag tidigare i år, men när den här var på REA kunde jag inte motstå den också då hon hade den rosa redan på Midsommar. Ni hittar den vita klänningen från Livly här. I ett av Lilys paket finns även den här tröjan, även den på REA just nu.

Hej fina ni! Jag ligger här i sängen och drar mig och väntar på att Erik och Lily ska vakna. Vi närmar oss den stora dagen, för det är verkligen en stor dag för oss alla här hemma. Idag ska jag storstäda efter en härlig dag i solen och trädgården med plantering igår, och imorgon ska jag baka tårtor som sen ska monteras på lördag. Nu längtar vi till på lördag! Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s