Beige beige beige

Style

Jag är så nöjd med dessa nyinflyttade skor! Ni kanske minns att jag velade mellan den här modellen från Flattered som heter Aurelie och deras modell Alexandra, båda loafers med spetsig tå. Då jag haft Alexandra i svart föll valet på de här och de var verkligen ett riktigt reafynd. Ett par beigea platta skor har länge stått på min önskelista, så som sagt var de ett riktigt reafynd. Annars är jag försiktig med att handla på rea just för att det är rea.

Hej fina ni! Det är högt och lågt här idag. Från nyinflyttade skor till tårar. Idag var det nämligen dags för Lilys ettårsvaccin vilket vi båda bävade för och jag är glad att Erik var med denna gång. Lily är så medveten nu, men samtidigt går det ju inte att förklara för eller resonera med henne och det var fruktansvärt att hålla fast en panikslagen och gråtande Lily idag. Hon blev väldigt ledsen redan vid första sprutan och då är det ju dessutom en till. Hon hulkade länge efteråt och nu när vi kom hem somnade hon av utmattning. Stackars liten, det gör verkligen ont i mammahjärtat. Jag är helt för att följa vaccinationsprogrammet, men det gör som sagt ont i mammahjärtat. Denna gång var utan tvekan tuffast hittills då hon som sagt är så medveten nu. Lily har inte fått några biverkningar tidigare och vi hoppas att det även ska gå bra den här gången, och förutom det följde hon sin kurva fint. Nu ska den här mamman ta en kopp te och en hallongrotta och pusta ut lite. Kram på er!

Loafers; Flattered

2 reaktioner på ”Beige beige beige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s