Off to dinner

Style

Såhär såg jag ut igår när jag var på väg för att äta middag med min älskade man. Jag vill inte bära något annat än vita och luftiga plagg just nu och passade på att använda min See by Chloé klänning den här veckan igen. Säsongen för den här typen av plagg är så kort och snart kommer den att hängas undan till nästa sommar igen. Så det är lika bra att passa på när temperaturen visar på nästan 30 grader. Jag bar den ihop med min Pochette metis som rymmer precis allt jag behöver ha med mig, den har verkligen konkurrerat ut alla mina andra handväskor. Självklart hade jag även min nya silkesscarf på den. Och sist men inte minst mina välanvända Chanel ballerinas.

Godmorgon fina ni! Jag trodde inte att jag skulle kunna sova så länge idag även fast Lily sov borta. Men där hade jag fel. Här har vi precis vaknat efter 11 timmars sömn och ska duka upp till en stor frukost i vårt glashus innan vi åker och hämtar Lily. Jag kan inte ens beskriva hur härligt vi har haft det men hur mycket jag samtidigt saknar henne. Det kommer att bli många pussar och kramar när vi ses. Sen väntar en veckostädning och att klippa vår gräsmatta som växt så det knakar. Ha en fin torsdag!

Klänning; See by Chloé, Väska; Louis vuitton, Scarf; Hermine Hold, Skor; Chanel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s