Good morning Monday

Interior

Jag får så många frågor om vårt fina kök. Vi funderade länge över det, vilken stil vi ville ha och hur vi skulle utnyttja ytan optimalt. Våra stommar och luckor är från IKEA och luckorna heter Veddinge grå. Vi har sen specialbyggt en köksö med förvaring från ena hållet, och även specialbyggt en sittbänk under fönstret med förvaring under. Vi är så nöjda med resultatet. Vår bänkskiva är Carrara marmor och vi valde även ett 30 cm stänkskydd i det istället för kakel. Jag älskar vår sittbänk med syrenbusken och eken utanför och sitter ofta där, men mitt nästa inredningsprojekt här hemma måste bli någon typ av sittkudde. Just nu flyttar våra Chhatwal & Jonsson kuddar runt lite här hemma, men jag tänkte mig en sittkudde i ljusbeige linne här istället.

Godmorgon måndag! Vi har återhämtat oss efter Lilys tredagarsfeber och besök på akuten förra veckan. Igår spenderade vi dagen i Vaxholm med lunch, bad och glass. Idag har vi tagit sovmorgon och jag och Lily ska möta upp min syster för en brunch på stan. Värmeböljan börjar avta och idag ska det bli lite svalare vilket är skönt. Vår semester tillsammans börjar gå mot sitt slut men vi ska försöka njuta av kvällar och helger ihop, och jag och Erik tänkte även boka en staycation i augusti. Jag blir alltid så emotionell när semestern eller en resa går mot sitt slut, vill aldrig att den ska göra det. Känner ni likadant? Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s