Evening stroll

Kids, Style

Här fortsätter sommardagarna och sommarkvällarna, men med lite lägre temperaturer de senaste dygnen. Det är vi tacksamma för. Jag älskar dessutom sensommar, att kunna börja ta fram och addera till höstgarderoben och kombinera den med sommargarderoben. Just nu drömmer jag om en grovstickad ljusbeige kofta och ett par stora solglasögon i turtoise. Såhär såg vi ut igår när vi var på väg till Lilys farmor. Tills vidare använder jag min sommargarderob in i det sista, och kombinerar detta set med loafers. Lily var så fin i och såg så stor ut i kläder från Livly igår.

Hej fina ni! Vi njuter av de lite lägre temperaturerna och har sovit väldigt gott några nätter nu. Framförallt Lily sover så mycket bättre när det är svalare. Vi började veckan med en brunch på Mr Cake och vända på stan med min syster och hennes man i måndags, och igår var vi hos Lilys farmor på middag. Det är så smidigt att kunna natta Lily i vagnen utomhus den här tiden på året när vi är bortbjudna. Idag låg vi och drog oss till halv åtta och nu har vi ätit en stor frukost och myser på soffan. Idag är det lite sämre väder och jag har en del jag behöver passa på att ta tag i här hemma vilket passar bra. Ha en fin lillördag! Kram

Set; By Malina, Väskor; Louis vuitton, Scarf; Hermine Hold (här), Skor; Flattered, Lilys klänning, kofta och rosett; Livly (klänning här och rosett här)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s