Essentials

Beauty

Jag sminkar mig alltid mindre om sommaren, men något som adderar lyster och färg och något på läpparna klarar jag mig inte utan, och det är egentligen allt som behövs. Jag älskar Estelle & Thilds Liquid illuminator som är helt fantastisk, jag applicerar den på kindbenen och under ögonbrynen. Men framförallt älskar jag deras läppstift i färgen Springtime. Det är så fint med ljusa och matta läppar till solkysst hud, jag applicerar lite av det här på läppen som jag duttar ut med fingret och sen biter av mot papper. Ni hittar de här och här.

Godmorgon söndag! Vi har haft en så härlig helg såhär långt. I fredags tog vi en heldag på stan, gick förbi Humlegårdens lekpark, fikade på Broms och avslutade dagen med kantarellrisotto. Igår började vi dagen med scones till frukost, var på kalas för Lilys kusin Edith som fyllde ett år och på kvällen åt jag och Erik skaldjur. Idag är det mulet och det betyder hus! Vi ska fortsätta att röja på vår tomt och även göra lite ärenden. Men först ska jag dra mig en liten stund till medan Erik gör frukost. Hoppas att ni också har haft en härlig helg! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s