Knit season

Style

Vi går mot sensommar och höst och jag misströstar inte, jag älskar att kunna ta fram och börja använda mina stickade tröjor igen. Den här är nyinflyttad, min favoritmodell Biagio från By Malene Birger i ljusbeige. Jag såg denna tidigare i somras och blev förälskad, så nu fick den flytta in. Modellen är härligt oversize, lagom tjock så den både är sval och skön sensommardagar och även varm till vintern. Jag bär min vanliga storlek S då jag tycker om när den är oversize. Till detta har jag shorts och bara ben, det har jag gärna så länge det går. Jag tycker om att klä mig ton i ton och tycker att tröjan gör sig så fin med väskan, scarfen och mina loafers i brunt och beige.

Godmorgon fina ni! Igår tog jag och Lily en vända till Täby Centrum där vi åt en mysig lunch på Gateau. Jag försöker att hitta på lite mysiga saker nu trots det ostadiga vädret. Förutom det njuter jag av att vara föräldraledig och av att Lily sover bättre än någonsin sen ett par veckor tillbaka, 12 timmar utan några uppvak. Så medan Erik går upp klockan sex sover vi vidare till halv åtta tiden. Det är bara att njuta. Ha en fin lillördag!

Tröja; By Malene Birger (här), Shorts; By Malina, Väska; Louis vuitton (här), Scarf; Hermine Hold (här), Loafers; Flattered

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s