New in from By Malene Birger

Style

Den här är som sagt nyinflyttad, min favoritmodell Biagio från By Malene Birger i ljusbeige. Ni hittar den här. By Malene Birger är min favorit då det kommer till stickat och jag har flera modeller som jag haft många säsonger nu. Den här är en annan favoritmodell jag har sen tidigare i grått och som jag också gärna skulle ha i beige. Så fin och praktisk över en skjorta nu på sensommaren, och perfekt för att bygga lager på lager när det blir kallare. Slutligen är även den här så fin, jag hade svårt för polotröjor när jag var yngre men nu älskar jag det.

Hej fina ni och hej lördag! Jag sitter i skrivande stund med ett glas rödvin medan Lily leker för sig själv här i vardagsrummet och Erik står och lagar middag, lammfärsbiffar med gnocchi och en smörig tomatsås. Förutom det har Erik börjat med renoveringen av vår källarvåning och det som ska bli kontor där idag, så roligt! Jag tänkte skriva lite mer om hur vår renovering går i ett separat inlägg nästa vecka då jag vet att ni är många som är nyfikna. Hoppas att ni också har en mysig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s