Monday

Interior

Ett kök som badar i morgonljus och en stor ljuvlig bukett från helgen, bättre än så blir det inte. Vi fortsätter med våra projekt här hemma, kontoret i källaren som är vårt första projekt där har fått sig ett första lager färg och jag har äntligen hittat ett soffbord till vårt vardagsrum. Vi har varit utan en period vilket har varit väldigt skönt med Lily, men nu när hon är allt stadigare och smidigt tar sig upp och ner ur soffan har vi vågat beställa ett i vitt stål och glas som levereras i veckan. Jag tycker helt enkelt inte att vårt vardagsrum känns komplett utan ett soffbord och jag ser fram emot att få det på plats med blommor och detaljer och visa er!

Hej måndag! Vi har haft en riktigt härlig helg som började med att jag och Lily tog en vända på stan i fredags, där vi kom hem med varsin påse från ingen annanstans än Louis vuitton. Lilys påse var tom men personalen var snäll nog att ge oss varsin påse och det gjorde nog Lilys dag. Jag ska visa er innehållet i min imorgon! När vi kom hem lagade vi en pasta med fänkål och kräftor som blev så himla god ihop med ett glas Chablis. Vi hade sen en väldigt mysig lördag som ni kan läsa om i inlägget innan, och igår fortsatte Erik med vårt kontor medan jag och Lily tog en promenad längs vattnet, gjorde några ärenden och handlade till en Coq au vin. Vi avslutade helgen med den, te och plommon och ännu ett avsnitt av HBO serien The Affair, som vi är halvvägs igenom andra säsongen av.

Den här veckan har blivit veckan som glömdes bort då jag varit så fokuserad på att planera nästa vecka. Då har jag nämligen både ett efterlängtat frisörbesök, inbjudan till tre spännande event och slutligen ska jag och Erik på en liten weekend tillsammans. Det passar med andra ord att bocka av saker på att göra listan den här veckan! Jag ska rensa ogräs i rabatterna, eventuellt plantera en hortensia i en rabatt och göra några tidiga höstplanteringar i våra krukor. Jag ska även göra en ordentlig rensning i min höstgarderob och få vårt nya soffbord på plats. Och förutom det ska jag försöka komma ut på en promenad efter frukost varje dag. Det får mig att må så mycket bättre i både kropp och själ. Till helgen ska vi fira min lillebror som fyllt år med en middag hos honom och hans sambo och även få se deras gemensamma lägenhet på Kvarnholmen vilket ska bli trevligt. Vi har inte besökt nya Kvarnholmen ännu så det ska bli spännande även av den anledningen. Ha en riktigt fin vecka och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s