Weekend plans

Style

När vi har planer för helgen eller en resa så tar jag alltid fram min trogna följeslagare. Min Keepall Bandoulière 55 som äntligen dessutom fått den där perfekta patinan på läderdetaljerna. Den perfekta storleken för en weekend och rymmer ombyte, skor och necessär. Axelremmen är dessutom ett måste för att orka bära den här storleken på väska när den är fullpackad. Den fick flytta in hos mig för ganska precis två år sen då jag och Erik reste runt i vindistrikt i Frankrike. Ni hittar den här. Till helgen packas den här för en lite kortare resa, min och Eriks första weekend iväg utan Lily. Det ska bli helt underbart och jag känner mig så trygg med att hon ska sova hos sin mormor och morfar en natt som hon även gjort tidigare.

Vi ska spendera vår weekend på Hotell Havsbaden i Grisslehamn, Norrtälje där vi varit tidigare. Grisslehamn är ett av våra smultronställen och numera även nyöppnade Hotell Havsbaden som är så fint. Vi ser fram emot det fina vädret som utlovas och ska njuta av solen i deras solsängar med helt fantastisk utsikt över vattnet, besöka deras spa och deras restaurang som vi har hört ska vara väldigt bra. Några behandlingar har vi däremot inte bokat, vi ville nämligen ha en helg helt utan några tider att passa och bara få ta hela helgen och dagen som den kommer. Som den frukostmänniska jag är ser jag lite extra fram emot den och att såklart få ta en lång sovmorgon.

Godmorgon fredag! Det har varit en så fin vecka här i Stockholm med sol och härlig temperatur. I tisdags la jag mig i solstolen i skuggan med en bok när Lily sov och bara njöt. I onsdags passade jag på att ta tag i städ och tvätt inför helgen, och igår började lite av en långhelg för oss med ett event med Hemtex som lanserar deras fina sortiment för barn, Little roomies. Det är alltid lika roligt att få träffa så många gulliga och inspirerande kvinnor och mammor, och jag fick bland annat träffa fina Susan för första gången. Efteråt var jag och Debbie och åt lunch och fikade på NK då vädret var lite opålitligt. Art bakery hade så mycket gott och det var så roligt att träffa Debbie och Noah. Halva nöjet med en resa är utan tvekan förberedelserna och att packa, och det ska jag ägna dagen åt. Förutom min Keepall har jag tagit fram min lite mindre Titan resväska som jag ska packa mina och Eriks kläder i, och i min Keepall ska det packas skor och necessärer. Jag ska även gå ned i vår vinkällare och ta fram någon champagne att ta med. Ha en riktigt fin start på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s