Grisslehamn

Travelling

Vi spenderade som sagt sommarens kanske sista dagar och vår första weekend iväg utan Lily i Grisslehamn och på Hotell Havsbaden. Lily sov hos sin mormor och morfar som hon även gjort tidigare, men vi har då befunnit oss i närheten. Vi kände oss väldigt trygga med henne där och eftersom vi tagit det successivt och hon varit borta längre och längre stunder åt gången kunde vi verkligen koppla av. Vi lämnade Lily vid halv 11 tiden igår hos mina föräldrar som bor i närheten av oss och sen åkte vi mot Norrtälje och Grisslehamn som tar oss ungefär 1,5 timme från Österåker. Väl där började vi med att besöka deras utespa och satte oss i en pool med varsitt glas champagne. Antagligen helgens höjdpunkt! Jag började läsa Call me by your name och den är fantastisk.

Därefter checkade vi in i vår minisvit med en fantastisk utsikt över fina Grisslehamn. Vi tog varsitt glas champagne och sen njöt jag av att göra mig iordning en lång stund i lugn och ro medan Erik sov en stund, jag älskar just den stunden innan vi går ut. Vi hade bokat bord i deras restaurang och när vi ätit färdigt tog vi en promenad längs hamnen och gick och pratade. Vi tänkte tillbaka på alla andra resor och weekends vi spenderat ihop och vi har verkligen hunnit med mycket under våra snart 12 år ihop. Det kändes verkligen precis som innan vi hade barn, det händer något med tiden efter barn, den går så fort, vissa saker känns så avlägsna men ändå som igår.

Vi släckte tidigt och sov tills vi vaknade idag och fick då höra att natten gått bra hos mormor och morfar och att Lily sovit ända till åtta. Så då gjorde vi oss iordning och gick ned till deras restaurang för att äta frukost. Här satt vi nog i kanske en timme och bara njöt av frukost och att dricka te och kaffe i lugn och ro. Eftersom att Lily sover mellan 12-13.30 hade vi ingen brådska hem utan checkade ut i lugn och ro mitt på dagen. Vill tillägga att Hotell Havsbaden inte levde upp till våra förväntningar och lämnade en hel del att önska då det kom till både rum och mat tyvärr. På vägen hem stannade vi till i en liten butik i Grisslehamn som heter Blue corner som är så fin och köpte en present åt mina föräldrar, köpte färsk fisk och så stannade vi till i Norrtälje stad innan vi sen åkte och hämtade vår älskade lilla tjej som hade haft en rolig helg hos sin mormor och morfar. Jag är så tacksam för såna här tillfällen när det bara får vara vi. Hejdå Grisslehamn och tack för en underbar helg som jag aldrig kommer att glömma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s